Снимка: Булфото
fallback

Зрителският вот от снощната "Война на гласовете" изгони Соня Мебреньо от Music Idol. 

Девойката не успя да спечели симпатии с изпълнението на „Шампанско и сълзи” – песен, описваща по възможно най-точния начин престоя на българката от венесуелски произход и в трите издания на шоуто.

Раздялата на Соня с Music Idol означава и раздяла с македонеца Боян.

Водещите разкриха, че Мембреньо имала дълбока романтична връзка с певеца от югозападната ни съседка. Даже пуснаха видео, което красноречиво подсказа за връзката им.

Въпреки че Мария неколкократно изтъкна, че Вики няма качествата на другите изпълнители, Соня изгуби битката с незрящата Виктория, за която приказката продължава.

Останалите айдъли бяха много разстроени от напускането на Соня и всички искрено я поздравиха. Виктория стоеше сама отстрани.

Соня напусна достойно битката – с усмивка и нито една сълза.

Четвъртият голям концерт в музикалното риалити ще бъде посветен на филмовата музика.

Задачата на 10-те финалисти ще бъде да подготвят парчета от хитови кинопродукции.

Всичко за Music idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

krisi

преди 15 години

abe tuka pro4etoh nqkolko komentari .. i mislq 4e 4ovek si ima pravo da slusha kakvoto iska .. ne trqbva da gleda kakvo ostanalite slushat i tq da go slusha .... vseki si ima razli4en vkus!

39

mamata

преди 15 години

Соня май си е отраснала с чалгата - тя струи от нея и ме е срам, че е от Пловдив. В моята младост това беше градът на рокаджиите, на станали пословични китаристи, барабанисти и кви ли не още. Не знам къде се спотайват тия майни, та оставиха чалгата да превземе така града.

38

nona

преди 15 години

всичко предварително режисирано - и двете девойки не можеха да пеят - но вики е с протекция и въпреки зловещият й вид и режещият глас, току виж отишла на финалиа онези 2та *** - няма по-отвратителни, пошли и гнусни същества, а който ги лансира е не по-малко пошъл

fallback